söndagen

På söndagen vaknade vi väldigt sent och var trötta som tusan. Jag försökte få liv vi valrossen (läs emil) som låg bredvid med hjälp av äggröra & Kaffe. vilket funkade ganska bra, han kom till soffan iallafall!

Sen satt vi där ett bra tag, sen kom amanda hit och vi tittade på en sktiläskig film som hette trick or treat. framåt 4 tiden började det kurra till  i våra magar. Fast beslutna om att det skulle ätas pizza! Men hemmalagade eller köpta? vi tog hemmalagade. så vi sprang iväg till ica och handlade lite ingredienser, svängde ävem förbi baronen och köpte kebabsås och sallad, för det måste man ju ha! Vi gjorde en rollingpizza som innebär att man gör ostinbakade kanter. GOTT.

och här är resultatet efter allt slit..

en kombination av Hawaii & capricosa. mumselimums.

På kvällen gick amanda hem för hon skulle åka till "en liten vän". Emil och jag var fortfarande heeelt döda. men jag beslutade mej för att ta en promenad. ringde till kalle och tjötade lite och sådär! Sen hamnade jag i den där förbannade soffan igen. haha. Blev en spökdokumentär innan det var dags att sova.  Härlig söndag:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0