Godmorgon Tisdag

det hoppar en liten nisse inuti min mage som heter Nervo Sitet. Första dagen på Dagis-jobbet idag, börjar kännas ganska vanligt egentligen. måste börja räkna på hur många jobb jag har haft.. haha! Men första dagen är alltid lika nervöööös. hujeda mig!
Så min dag kommer nog bestå av lek&bus. Kommer ihåg när ja själv gick på dagis och hur mycket man såg upp till sin "fröken", äälskar verkligen mitt dagis och mina fröknar. Lätt bästa perioden i mitt liv. bara leka och bli passad på hela tiden. Min bästa kompis på dagis hette Emelie och jag kommer ihåg en speciell sak som vi gjorde, kan bara tänka mej hur trötta fröknarna blev på oss. Det var såhär att vi hade en dusch på lekplatsen som vi fick använda på sommaren. Så vi blev duschade och säkert jättefina. Tills vi kom på den smarta idén att rulla oss i sanden när vi var dyngsura, skitkul ju! eller? eeh. det blev nog duschen igen misstänker jag.
Hoppas dessa dagisbarn sköter sig lite bättre:)

Nu ska jag äta frukost och dricka upp mitt morgonkaffe:) ha en underbar dag!Mitt allra sista dagiskort, egentligen hade jag slutat dagis men jag ville sååå gärna var med när fotografen kom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0