Dag onsdag

Guess who. En sprillans ny laptop i sina ägor. Me.. happyhappyhappy!
Eller inte jag egentligen, det är emils mattsoecialdator men jag låtsas att den är min också, jag betalar ju faktiskt halva hyran numera och då tycker man att vissa saker borde ingå..

Just nu sitter Emil,Adam och ebba och spelar tv spel. eller ja, inte Ebba, hon flätar Adams hår eller något liknande frisörigt. Jag blev iallafall lite trött på alla splatter ljud från Tv:n och jag bestämde mej att gå till attack! så jag slängde mej över soffan och båda skrek i kör: TA BORT DEN!
den var jag, tacksåmycket. faan v ainne dom blir i sina spel, det är ju skrämmande!
 Nu ligger dom i sängen bredvid mig och adam släppte världens största och äckligaste prutt så då blev emil sur och deras mys börjar nu likna ett slagsmål. Förutom detta har vi haft en jättemysig kväll men taco mys och bonde säker fru, bög och pojkvän!

Ida har jag arbetat, till cykeln till IVT klockan 05.00 och hem igen 13.30. älskar de här tiderna för man hinner med så himla mycket grejer!
Så sen gick jag på stan lite, tog en powenap och begav mej till gymmet en snabbis:) En skitkul grej är att jag blev erbjuden instruktörsjobb på shapeup till våren. Man behöver inte någon utbildning där så det är ju bra:) antingen spinning eller box, eller kasnke båda! men jag får se hur det blir eftersom jag inte vet hur mitt skift kommer se ut på ivt om några månader. kanske är arbetslös då vem vet?

Nu ska jag gå och lägga mej, börjar bli riktigt trött!

här följer en dikt som emil har skrivit i min kalender till mig :

" Fritte du gick runt och va sne ,
men sen fick du jobb på IVT ,
det fick dej att le, för där jobbar ju alla dina kompisar mé,
på rasterna sitter ni och dricker te, sen får ni ju pengar mé.
 O de e ju bra."


Kommentarer
Postat av: karl

isf ska jag ga pa en klass:)

2008-12-23 @ 07:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0