från en utelåst tjej!

Jag har gjort samma sak som igår. glömt nycklarna hemma och emil låser dörren som resulterar i utelåsning. så nu sitter jag hemma hos mamma och pappa! Men det är ju inte fy skam, då kan man ju snylta lite kvällsmat, hihi.
Som om jag inte redan blivit bortskämd så det räcker idag..
Har nämligen varit hos mormor hela dagen, men på äventyret var även Ebba!
Först åkte vi till lantmännen och köpte fågelmat till fåglarna i Höganskog, det är platsen där våran sommarstuga ligger.
Sen satte Ebba och jag i bilen för vi frös om fötterna, medan min mormor (som är 80 år) sprang runt i skogen och letade eftert granris till sina kransar. Herregud vilken järnmormor jag har!
Efter stugvisiten åkte vi hem och släppte av mormor som skulle göra middag till oss, vi tog bilen och åkte ner till Ljungs, paradiset, myshuset,älsket,  prylstugan...(you name it). köpte lite prylar som vi skulle sätta i våra små kransar!
Sen åkte vi hem till mormor och åt vårat hemlagade potatismos med kassler.
Efter det så tittade vi på gamla kort och mormor drog hela sin livshistoria. Hon berättade om hur hon blev lurad av hennes bästa kompis, vi kallar henne Gun. När de var i min ålder jobbade de på samma kontor, där även min morfar Sture jobbade. Men då var inte mormor och han kära i varandra, bara intresserade! Men Gun var kär i honom och ville inte att mormor skulle ta honom ifrån henne. Då gjorde hon en riktig fuling, som hon kom att ångra riktigt ordentligt..
Gun beodrade sin killkompis att låtsas vara Sture och bjuda ut min mormor på Cirkusen. och när mormor skulle gå dit så kommer ingen att vara där och då kommer hon bli arg på morfar och inte vilja prata med honom mer, så var iaf tanken!  Men som TUR var hörde en gubbe på kontoret allting och snabbt som blixten sprang han iväg till morfar och sa att Gun och den där killen höll på att spela mormor ett spratt!
Snäll som morfar är så gick han till cirkusen och träffade min mormor. och dom blev tillsammans:)
Där fick den elaka Gun! HA.
Så jävla söt historia.

Nehenej, nu ska jag äta kvällsmat tillsammans med Anna skipper och njuta av min näst sista arbetslösa dag:)
Puss och hej från en snygg tjej

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, snygging där ;)

2008-12-10 @ 11:26:49
URL: http://sorkfeber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0