maximal äckelfaktor.

Vaknade precis med världens smärta i halsen, det känns som om någon har varit där och gnott med ett rivjärn. AJ.
Så det blev inte mkt sömn för mig den här morgonen. Tur att jag ska träffa lite tjejeor över en lunch sen, så då kanske morgonen inte blir såååå lång..Det är det värsta med att vakna tidigt.

Okej. Igår var jag alltså i skogen med mormor en hel eftermiddag, vi skövlade ett träd och finfördlade dess grenar i mkt små bitar. Det tog oss 3 timmar att göra en tredjedel, förstår ni hur mycket jobb det är för en 20 åring och en 79 åring? min mormor är stark hon!
efter en hel dag i skogen blev jag därför inte förvånad igår när jag upptäckte en knöl i armhålan. o Nej, en fästing tänkte jag.. men det blev värre än så kan jag lova. Först tyckte emil att det såg ut som en sticka, för det satt liksom under hunden, jag tittade såklart inte. men jag blev ju så illa tvungen tillslut. Han försökte få ut "stickan" med en pincett men det började bara blöda så jag fick ta saken i egna händer. efter lite grävande fick jag ut den lilla gråsvarta "stickan",  som visade sig vara en SKALBAGGE. och det var verkligen inte en fästing, för det hade jag sett. och dom brukar väl ändå inte sitta under huden?
fy, det va skitäckligt.  Är det någon som råkar ha en aning om vad det kan vara?

Men nu måste jag även berätta om resen av gårdagen. Efter stugvisiten åkte jag och Emil till Linköping för att se filmen "Step Brothers", haha den va så rolig, bästa filmen på länge. fast det va ju väldigt speciell humor i den men den passade mej. Filmen handlade om en kvinna och en man som gifte sig och de hade varsin son i 40 års åldern som bodde hemma och betedde sig som en trotsig 12 åring, så dom tvingas alltså leva med varandra och blir step brothers. KUL:)
Innan filmen satte vi oss på espressohose och tog ett varmt glas + tilltugg. Blåbärspaj och chailatte blev det för min del, mums..Köpte även med mej chailatte-pulver hem därifrån. gud det där är beroendeframkallande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0