Måndaag!

Ännu än dag är kommen. Jag är fortfarande lika arbetslös som jag var för en månad sedan, snart börjar jag klättra på väggarna! Har fått två nya telefonnummer som jag ska ringa och se om de har något för mig. Jag kan ju säga att det här inte är rätt tid att bli arbetslös på just nu, det finns verkligen ingenting!
eller gör det? visa mej då.

Iallafall så är brevlådan en av mina favorit kompisar just nu. så varje morgon är brevlådan den första jag besöker,tänk OM det kommer ett magiskt brev med ett jobb till mej? Så även idag tog jag en titt och där i låg ett jehovasvittne brev, gammalt annonsblad, en elräkning (som till min förvåning var makulerad?), och ett brev till mej (!!).
blev helt överlycklig! rev upp det innan jag hann komma upp till lägenheten. och vet no var det var?
en sketen räkning från Videofilmcenter på 78 kr, som jag redan HAR betalat i butiken. Borde gå dit och prata med dom som jobbar där så jag inte blir rapporterad till kronofogden, inkasso eller ngt annat obehagligt.

När man är hemma så mycket som jag är just nu så ghittar man på saker i lägenheten som borde ändras på, vilken inte är så bra för min plånbok men det är ju iallafall kul:) min nästa grej blir att inhandla en dörr till hallen. Man kan gå in i alla rum genom hallen så det finns  fem öppningar från våran lilla hall, vilket resulterar i burist på plats att placera hallmöbler i. och det tänkte jag helt enkelt ändra på!
så jag sitter och letar på blocket efter gamla vita dörrar, helst med lister på. men för att det ska matcha resten av dörrarna borde jag köpa tre så jag kan byta ut alla dörrarna i hallen. Frågan är ju bara hur jag ska kunna transportera hem tre dörrar lite smidigt. så om ni ligger inne på ett par dörrar, säg till mej:)

Imorgon vet jag iallafall vad jag ska göra! Då blir det Måns- och Saga dag:)
undra vad jag ska hitta på med dom små liven! har köpt en skitbra grej till saga när hon kommer hit. en pärlplattor med pärlor som är centimeterstora, bästa uppfinningen på länge. det ä ju så pilligt för en 3åring annars. lekparken är ju givet också!

Hejdå så länge:)


Kommentarer
Postat av: Linkan

Det finns dörrar i stallet ute i stugan som Roffe har ställt dit. Kolla på dom. Tror dom är av modell 'äldre'.

2008-10-20 @ 18:42:55
Postat av: Ida

hej på dig min tjej. tips: flytta hit, här finns massa jobb! möh ;) saknar dig kanske

2008-10-20 @ 19:14:08
URL: http://idajanson.blogg.se/
Postat av: Filippa

saknar dig jätte mycket.

2008-10-22 @ 04:11:44
URL: http://filippafundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0