Perfekt.

Igår hade jag den roligaste kvällen jag haft på väääääldigt länge.
Efter några timmars jobb på gotteriet åkte jag till ica handlade lite tilltugg sedan åkte jag och solade en sväng. Väl hemma tog jag en lång och härlig dusch, (råkade dock skära mej på rakhyveln två gånger och blodade ner heltäckningsmattan, men det gör ju inget, typ) satte på en skiva och gjorde mej iordning. vid klockan 6 tiden droppade 5 taggade tjejer in hos mej vi korkade upp våra vinflaskor sen var det bara att köra på!
Sandra och Maija hade brännt två skitbra 90's skivor dagen till ära. Efter ett par glas hittade vi min Carmen electra striptease skiva i hyllan och sen var det ju kört, vi var fast! haha.
gud va kul. Efter dansen kände sig Lois ovanligt gullig och ville bestämmt prova ett par klänningar i min garderob, självklart!
hon va så söt. hon fastnade för ett babyrosa linne med trycket "I love pink" på, och ja, hon fick låna det.
Sen bar det av till Barbados. Sandra och jag blev lite trötta i benen efter all dans så vi bestämmde oss för att lifta!
Inte för vi trodde att någon skulle stanna men det kan ju vara kul att testa. vi ställde oss vid vägen och viftade. Och så stannade den första bilen. vi tittade misstänktsamt på föraren i bilen och konstaterade att han allt såg lite läskig ut. Men eftersom det var en bilbarnstol i baksätet och han körde en helt okej combi volvo så trodde vi att det var helt lugnt, hallå killen har ju barn.
Vi hoppade in och bad han köra oss till strandbaren. Han var bosnie och var på väg till bosniska klubben för att spela kort med hans kompisar. Han ville att vi skulle följa med men vi insisterade. han släppte av oss vid strandbaren som vi hade kommit överrens om och sen var allt frid och fröjd, trodde vi.
När jag hoppat ur bilen märkte jag att jag hade tappat plånbok (fast det hade jag inte den låg hemma, men det visste jag inte då). Men jag var helt hundra på att jag hade glömt den i hans bil. men men, det var ju inget jag kunde gör ngt åt, så vi gick in på barbados och tänkte inte mer på det.
Väl inne stod jag vid scenkanten och hoppade i säkert 1,5 timme. shit vilken kväll. MAssa folk och konstig musik som man inte är van att festa till.  Vid klockan ett bar det iväg till torget och DÄR hittade jag killen som vi liftade med. haha. tur ju, då kunde jag titta i hans bil om min plånbok låg där, han var verkligen jättesnäll. Men där fanns ingen plånbok så då måste jag ju ha glömt den hemma tänkte jag. ja, där slutade min kväll:)
Sen gick jag filippa och sandra hem till mej och såg till att vi fick lite mat i magen:)

Nej, nu ska jag sluta skriva för jag måste hoppa in i duschen! Det vankas söndagsfika på Ziesta med tjejorna:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0