Dags for shopping!

Vakade valdigt tidigt idag av att solen sken rakt in i mitt rum, harligt!
Sedan upptackte jag en storstor bold pa mit ben, troligtvis ett bett fran en sandloppa.. det klias.
Kilade ut till koket och lagade till en stor fruktsallad med valnotter, skorpa (fran ikea, haha) med cream cheese samt farskpressad apelsinjuice med is. det var smaskens!
Tog ebn tur runt omradet nu i morse for att spana p lite hus, bland annat jennifer lopez gamla lya som ligger 5 min fran mitt hus, saaa fina hus!! gick forbi lekpaken och fick syn pa gungorna om var fastbndna med rep, vet ni varfor? inte jag heller forres jag fragade. Det kommer en Hurricane hit pa mandag eller tisdag sa det var darfor. skumt. det kan bli sa att halvafamiljen stannar kvar i new york, och bara Milos kommer hem fr det ar for farligt har. jobbigt utan vatten och el ocksa for det brukar slas ut.
sa jag anske far bo har utan vatten, AC eller el. KUL! hahaha
Nog om det.
nu sitter jag och vantar pa att Rica ska dyka upp pa sin moped, sen drar vi till Collins road och vidare till north miami dar det tydligen finns en stor galleria:) kulkul.har inte shoppat ngt har ansa det ska bli kul!
Evalill, ska kolla efter skor till dej;) har inte glommt! och Ida, du ville ha jeans va:)?
i miami beach finns det inte sa manga bra butiker sa det ar svart att hitta ngt som faller mig i smaken.
Nu ska jag slanga pa mej lite sunscreen (tar inga risker nu) sen drar jag! hors sen, pusspuss:)

Kommentarer
Postat av: Fritzan

Trodde inte du glömt det, men såg att lillkillen måste ha ett par coola skor framöver. Förresten passa dig för på måndag kommer bror min ner till dig :-) Saga är ff på memester som hon kallar det. Men det gick inte som det var tänkt. Hon skulle åka med mormor och morfar i husbilen. Men när de skulle åka när de hämtat henne, startade inte bilen så den fick bogseras i gång :-( Så hon fick åka hem till Övrarp och sova där. De hade visst fikat i hubilen så hon var rätt nöjd.. Puuuusssss

2008-09-06 @ 21:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0