Hej Sverigeee

hej hopp!
Idag har jag inte lika mycket hemlangtan iallafall.. kan det bero pa att det ar  lite lugnare i huset kanske:)? alla utan Milos och bjorn har akt till new york och ar borta till sondag, milos och bjorn aker pa fredag sa da ska jag vara har i huset tillsammans med ragnhilds vaninna! kuul, eeh. jada.
Ska traffa Rica ocksa, pa frdag alltsa. hoppas vi drar och shoppar eller gar till stranden, har inte varit dar an juu!
Just nu sitter bjorn och kollar pa en film, sa det ar ovanlogt lugnt och tyst har:) vi har atit lite middag, Ribs! mumms. avundsjuk Pappa? Sen har vi gjort chokladbollar till efterratt men jag hoppas att bjorn har glomt bort dom, det verkar som det. da slipper jag braka med sockerchocken. haha!
Sa nar han ar fardig med filmen blir det bedtime story och nattinatt! forst mast jag fa honom att borsta tanderna, det ar inte det lattaste. Jag brukar ta hans haj, gosedjur, som man kan sticka in handen i och prata med. sa da far han bosrtatanderna pa den och sn visa hajen hur man gor, pa sig sjalv:) haha. visst ar jag en bra barnvakt!?
haha!
Idag har jag haft ledigt mellan 9 och 3, det var ganska skoont, lag vid poolen och solade mest:) ibland gillar jag det har stallet. men jag vill faktiskt hem hem hem. jaja! nu ska jag gora det har till  en bra upplevelse sa lange det varar.... he he.

Ha det sa bra alla dar hemma, och tack for alla mejl och kommentarer, det varmer:) pusspuss!!

alskar dej fortfarande Emil. mohaha!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Är det så att du redan funderar på att åka hem? Du har ju bara vart på stället i 5 dagar och jag tror att det är värst ibörjan faktiskt, ge det en chans och funkar det inte så är det ju inte mycket att göra åt, men ska jag vara ärlig, det är inte mycket roligt som händer här hemma, allt är lika trist som alltid. Förstår att du saknar Emil, men han finns ju kvar, han stöttar dig! Jag tror verkligen att det kommer att bli bättre, jag hoppas verkligen det för din skull gumman! Ha det underbart och gör det bästa av situationen, <3 puss

2008-09-04 @ 00:43:45
URL: http://segerson.blogg.se/
Postat av: Amanda

okej, jag förstår dig, verkligen, vill du inte göra ett nytt försök i en ny familj då? eller känns de så jävligt överhuvudtaget? vi har lärt oss att inte välja familj efter platsen nu då iaf :p jag stöttar dig, gör vad du vill, vill du hem så åk hem för fan! ditt liv! <3

2008-09-04 @ 13:51:30
Postat av: Filippa

2008-09-04 @ 17:31:09
URL: http://filippafundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0