hejsan hejsan!

idag ha jag varit har i en vecka, vaaarldens segast vecka! men nu tog den slut. Nu ar familjen i newyork sa jag har ledigt tills imorgon, men jag kommer inte vara helt ensam har iallafall! ragis kompis kommer. som jag sa. hehe!
Tankte ga till beachen idag, men sjalvklart regnar och stormar det ute.. far vall baka bullar eller ngt annat kul istallet:P haha!
ska traffa denise en svang idag med kanske, om hon hinner innan jobbet:) sen ska jag nog traffa Rica med!
Nu ska jag slanga i lite tvatt i maskinen och ata jordgubbar och mjolk (rismjolk) till frukost, ha! nu ar ni avundsjuka va:) sitt dar med era torra smorgasar i hostrusket;) ne nu var jag dum! detkan vall vara gott med smorgasar....... NOT.

hihi. puss hej, ses kanske snaaaart.....

alskade ida, saknar dej!

Kommentarer
Postat av: Ida

Min plutt :) Jag vill me ha färska jordgubbar! Bööhh ;) SKÖNT att det börjar kännas bättre. Snart kommer solen och försök att sola lite åt mig me, de behöver jag hörru :) haha! Du är bäst. Jag saknar dig. Och att prata med dig varje varje dag. Men att läsa din blogg känns nästan som att prata med dig. De är bra :) PUSS PUSS PUSS

2008-09-05 @ 18:03:33
URL: http://idajanson.blogg.se/
Postat av: amanda

Joo jag hoppas verkligen att jag trivs, annars ska jag byta familj, jag kommer inte åka hem hoppas ja. Varför kunde inte du byta familj för? Känns det inte som att det är din grej eller? Du kommer inte hem innan jag åker eller? Hoppas det går bra när du pratar med familjen och så. Jävla unge, skulle vilja smälla till en sån, mina är ju typ lite blyga, de är bra, hatar stöddiga ungar ju! haha. Det blir bra hur du än gör ska du se. Puss älsk

2008-09-06 @ 00:07:23
URL: http://segerson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0