tårta till mamma!

Nu äntligen är jag hemma, hemma trivs jag som bäst:)
I torsdags eftrmiddag ramlade jag in på arlanda och fick se min lille kille stå där och vänta på mej, vilken känsla. bara fyro veckor men ooj va härligt att få se honom igen, självklart började jag lipa haha. Sen åkte vi hem mot lilla T. men  först gjorde vi ett stopp hos lilla farmor ulla i Boxholm, och hon hade ingen aning om att jag var hemma. hihi. så hon blev jätteglad och överraskad! fick lite kvällsmat där också, sen åkte vi hem! somnade ganska tidigt den kvällen:) Det va så underbart att bara känna lukten av mitt lilla hem!
Hann adressändra också hihi. Så nu är vi riktiga Sambosar, det gillar jag:)

Idag började jag med att storstäda, har dock väääldigt mycket kvar men det gör jag klart imrogon. Sen började jag baka mammas födelsedagstårta, den blev urgullig, rosa och vit!
Mamma och jag har nämligen bemärkelsedag idag, namnsdag och födelsedag! så det fick bli en stor tårta:) fter att Emil slutat jobba åkte vi hem till mamma och pappa där det var lite släkt och vänner. käkade lite tacos och pratade massoor. sen åkte vi hem till emils mamma och pappa och pratade. Och nu är vi hemma igen:) Emil ligger och sover i soffan till en film vi hyrde, inte så himla bra. tycker att jag hör eftertext musiken nu så det är väl dags att ruska liv i honom och stänga av Tv:n!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0