swedish Pancakes

Har precis stekt lite svenska pannkakor i vantan pa att bjorn och milos ska landa, flyget var forsenat pagrundav kraftigt regn.. pa tal om regn, kolla in detta!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3263773.ab
ni kan vall tanka lite pa mej nar jag sitter gar pa tisdag och skakar tander? haha!
hoppas den missar miami, folk har edan borjat forbereda sig for det varsta har, kopt mat och vatten samt tagit in alla losa foremal fran tomten. det ar de som ar farligast! men tydligen har varat hus hurrican-saft windows.. tur det:) men denise som ocksa befinner sig har, ska aka till virginia om det blir for hard storm. lyckost:)

Inatt tog jag stdenten igen, de va roligt (drommde alltsa), fast det snoade och jag grat for pappa skammde ut sig for alla nara och kara genom att annordna lekar och sa vidare, haha:) sen drommde jag pa engelska ocksa, skadad. sen var jag arg pa mej sjalv for jag hade samma klanning pa mej igen, som forsta gangen jag tog studenten!

pa tal om klanningar, var ju och shoppade idag:) guud va grejer det finn om man letar! ska iallafall kopa med mej vinterskor hem, Ugs far det bli:) kopte en fin randig troja och ett par knastrumpor + en lila basker:)
EVALILL. sag till om du vill ha maskeradklder hem, haha. det finns saaa mkt gulligt har. nallepuh drakter och sant, och sma princess klanningar. urgulligt! var inne i Disney butiken idag. gick och glodde ett bra tag. tank om man hade egna smattingar att spoka ut:) asch, jag far lana andras sa lange;)

Nu ska jag forbereda huset for sangdags! plocka bort alla 112128 prydnad

Kommentarer
Postat av: Big bro´ Linkan

Efter att ha läst lite här så tycker jag du verkar ha det rätt fett. Du måste vara där i 2-3 veckor iallafall, innan du får börja känna efter om du vill åka hem eller inte. Jajaja, jag ska sluta tjata :)

Var ute i stugan igår och rotade lite i ladorna. Det finns en jävla massa bröte. När det är snö i vinter ska vi ut och åka spark och skidor. Utrustning finns. Har du hittat någon musiksamling värd namnet i huset?

2008-09-07 @ 21:49:07
Postat av: din bror

hej tjofräs hoppas allt är bra med dig, är allt lite avis på dig. tänkte bara på en sak när ja läste din blogg...de finns nog folk som vet att du har en bror som heter emil & inte en pojkvän.. de kan bli lite kul.... puss puss från lisa & emil

2008-09-07 @ 23:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0