ännu en (solig!!)dag ur mitt liv

Nu är jag helt färdig i kropp och knopp. Idag har jag som sagt haft Saga&Måns hela dagen från kl 8 till 4 sååå mysigt! vi har varit ute och myst i solen hela dagen. Efter en snabb visit i lekparken (klockan 9 på morgonen, hör och häpna..) så gick vi hem till mej och kollade på Dora utforskaren medans jag fick undan lite disk. Sen vid 11 tiden kom Nina och hade med sig ballerinakex och annat smaskigt, så nu kan jag slänga mig i väggen för Nina är den nya Favoriten;) haha!
Så vi har lekt, klättrat i berg och åkt kana!

 
Vinkelivink, Nina och Saga sitter och fikar i skogen!


Kvällen har varit skitmysig också. Jag, Ebba och Sofia åkte och hälsade på Becca och Hannah i Aneby. Vi kollade på Bert och drack kaffe och bara pratade. Ebba och jag bestämmde även att vi ska cykla till Stugan imorgon (ca 2 mil) och bara vara där och sola våra bleka vinteransikten. Såååå skönt! hoppas att vi orkar cykla hem bara.... haha.

Ne nu ska jag sova om jag ska vara pigg i benen imorgon!
Godnatt.


Nöjda barn = nöjd barnvakt
Dom där två alltså.. det finns nog inget härligare

Kommentarer
Postat av: Saga

Inget slår dig Fritte ...... men måste skriva att Nina är dig och nosar i hälarna ....Hon är en riktig toppen tjej. Vad kan bli bättre två toppen tjejer som tar han om mig och lillebror. Tycker om er !!!

Puss hej

2009-04-02 @ 09:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0