nyfikna?

Medans Emils födelsedags-scones står och gräddas i ugnen tänkte jag passa på att berätta om mitt besök hos Mediumet igår. Det är mycket så rör runt i skallen när man sitter där men jag ska fösöka berätta så mycket som jag kommer ihåg. Tur är väl att man fick hela samtalet inspelat på band så man kan lyssna på det fler gånger.

Det första hon sa när jag kom dit var "hej, du har ju varit här förut!" då måse jag tillägga att hon aldrig vet vilka som kommer eller när dom kommer. och det var två år sedan jag var där sist. När vi satte oss tillrätta kunde hon inte låta bli att kommentera min träningsverk som hon kände av....
haha. slog mig ner i stolen framför det tände ljuset och bara lyssnade. Det var så himla skönt och lyssna på henne och hon berättade i stortsätt allt om mig och hur jag mår just nu och vad jag borde tänka på, en slags vägledning.
Sen kommer det mest spännande av allt. Hon fick kontakt med andra sidan och den här gången är jag inte lika säker på vilka det var.. Men jag har mina aningar. måste spela bandet för framor och mormor så får vi se om dom kan klura ut vilka det var som ville prata med mig. Mediumet, som heter Anna, berättade att jag hade många omkring mig som hade saker att säga mig men vi hann bara med två tyvärr.. förra gången hade jag bara lilla gammel farfar runt mig:)
Först kom det igenom en liten tant som började prata om mig och Emil. Gud vad jag skrattade!!
Precis aaallt stämmde in. Hur vi drar igång saker helatiden och hinner aldrig riktigt avsluta det, våra planer inför Australien, att vi har börjat hitta ett stadium i livet där vi är så lika och bara stormtrivs med läget. Osv. Orden var som tagna ur min egen mun så det var riktigt roligt att höra. Sen pratade hon en himla massa om mitt behov att få vara kreativ och min rastlöshet. Även lite småt om framtiden berättades det om. Våren 2010 kommer jag fira en högtid tillsammans med emil, undra vad det kan vara? hi.

Det här är lite i stora drag vad jag kan komma ihåg, men det är bara en bråkdel. Skulle tråka ut er om jag pladdrade på mer;)

Nej, dags att plocka ur sconesen från ugnen och leta fram emils present!
 puss och kraam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0