Utflykt med M&M

Idag har jag spenderat största delen av dagen med mina små favorit tanter Mormor & Farmor. Snacka om att det är härligt att dom är så bra kompisar. Då kan man slå två flugor i en smäll och göra två gulliga damer nöjda på samma gång.
Vi har varit i både Linköping och Mjölby där vi har uträttat lite ärenden som de så fint kallar det. Största anledningen till att vi åkte var ju att Farmor skulle till någon Doktor i linköping men eftersom det bara tog 10 minuter så hade vi även tid för en hel del shopping:) Men jag, jag höll mig minsann! Jag köpte absolut ingenting (kanske för att jag har slarvat bort min bank-dosa och inte kan föra över några pengar, eeh) . Visade bland annat farmor att man har uppfunnit pushup Behåar, hon blev skitsnygg och gick ut från linex med boxholms snyggaste hylla och det största leendet på läpparna. Sen följde tanterna med mig in på bikbok för att titta lite granna. De gick där bredvid varanndra och beklagade sig över hur dumt det var att de hade klipp sönder de vackra byxorna i affären.
- " Dessa byxor borde ju ha slängts för längesedan, det är ju inte klokt ingegerd!, vaa vaa?!"
Måste medge att det var lite pinsamt, de fick ju en och en annan blick av butiksbiträdet när de gick och sa hur gräsliga alla byxor såg ut. haha!

Jaadu farmor Ulla, modet är det ingen som förstår sig på.. haha.
Men jag vet faktiskt att man tog sönder en hel del förr också för att hänga med i svängarna. Mamma har allt berättat vad hon gjorde med sina sprillans nya träskor. De satte sig på packhethållaren medans de körde i fullfart i en nerförsbacke med klackarna nertryckta i asfalten, just för att det skulle bli sådär snyggt slitet. Undra vad lilla mormor sa då?

Nehej, nu ska jag inte sitta här och babbla. har en tårtbeställning som skall göras tills imorgon!Ett par snygga & "luftiga"  jeans från bikbok som farmor gick och var lite bekymrad över..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0