Årets första inlägg!

Vaknade upp idag gaanska risig bredvid två bruttor i sängen!
undrade vad jag hade gjort kvällen innan... haha neejdå.
Min Nyårsafton var helt underbart rolig! flrutom att småfolket hade hittat ut på krogen, tss. Det könns jobbigt när jag som inte ens är speciellt gammal kände mej skitgammal, men men det var bara att ta en grogg på det, som tina säger;)

Kvällen började med en ståhej ute i hätte hos Lotta Men singstar och en liten nyårs supé! efter det gick det en taxi in till stan så vi lunkade in på Biz lagom dragna sen blev jag kvar där till nästa år, höhö (vad rolig jag var nu).
Jag skippade faktiskt toget och det är jag ganska glad för, man blir ju så himla kall och röd om näsan:)
Efter stängning gick jag och brsosan ut på stan och hittade personerna som man skulle gå hemåt med. Jag fick som dagt med mej två bruttor hem (Hannah och Johanna). Frusna som rävar vinglade vi hem till mig och satte på bastun och gjorde små natta mackor samt ett glas vätskeersättnig, sen var det ju klart för oss. Efter en kvart i bastun så somnade vi alla väldigt gott runt 4 snåret i min säng!

Idag har det varit lugnt och skönt. Linus ringde på förmiddagen och sa att vi skulle åka skridskor! kull sa jag och började göra mig iordning, men det tråkiga var att det stängde klockan 3 och innnan vi hade kommit iordning så hann det stänga, så vi åkte hem och spelade nintendo istället:)
Mer spel blev det under dagens lopp, linus och jag slog precis mor&far i Absolut överrens. mohaha!

Nu måste jag kila hemåt för snart kommer Hannah och Ebba förbi på lite Tv:)GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ÖNSKAR JAG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0