Hemma i soffan igen!

Som den hårt arbetande kvinnan jag är, är jag nu värd att slänga mig i soffan en stund och ta igen mitt missade soffmys.
De här måndagskvällen gick fort som tusan, och tur var väl det för jag börjar känna mig lite febrig, hoppas det går över för jag har inte råd att gå hemma nu när det vankas resor..
För det gör det faktiskt! Två iallafall..
På fredag bär det av till Trollhättan där Ida sitter och väntar på mig! Förhoppningsvis så får jag med mig Linus bil så vi kan åka och shoppa lite granna:) Snälla snälla snälla linus? Jag kan baka en god kaka till dig isåfall!
Jag känner att ja har satt mig i skiten lite granna, jag och planering... måste slänga ihop två doptårtor INNAN jag åker till ida på fredagsförmiddagen, haha! och jag vill ju helst inte slänga ihop dom, vill ju lägga ner lite tid på Bamsen och puh!

Min andra resa går till stockholm som jag sa förut, men nu är det bokat!
- Spökmiddag
- Hotell i 2 nätter
- Shopping
- Grönalund? (jagvill)
och mycket annat kul man kan göra i Stockholm. haha

På tal om resor så pratade jag och Nina om att ta en vecka ledigt från jobbet och sen bege oss till arlanda och ta första bästa resa, fasen va skönt det vore! så man inte vet vart man kommer liksom, kul:)!
Det är inte lätt när man går där nere på IVT och ugglar, speciellt inte när man heter Fredrika Rosell och har världens sjukaste och största fantasi. jag har tex kommit på vad jag ska göra den här sommaren, och nu är jag seriös och vill verkligen göra det här. Men jag vill helst få med mig några, det vore kul:)
Det jag ska göra är att köpa mig en skitbra cykel + ryggsäck. och den första dagen på semestern ska jag hoppa på cykeln och cykla så långt söder ut jag orkar. till halva tyskland kanske? Sen ta tåget hem när jag tröttnar!
Fatta vad roligt?!
ÄR DU SUGEN SÅ SÄG TILL.

Nej nu måste jag stänga av datorn. sitter och nätshoppar som vanligt haha!
har hittat skitfina skor och sånt. här ska ni få se..

...
Plus ett par lacktights. läckert!

Tack för den söta kommentaren Lelle, Det värmde! hihi

GODNATT.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0