höganskog

Idag har jag nog haft världens bästa dag, och då har jag nästan det bästa kvar! (nyper mig i armen)

Dagen började med att jag bjöd över Linus på frukost/brunch äggröra och sånt dära smaskigt. Sen gick vi ut på stan och handlade paket eftersom vi ska till pettersons ikväll och leka paketleken. Skyndade oss sedan tillbaka hem till mig och tryckte på oss skitvarma kläder och skyndade oss ut till bilen för det vankades skridskoåkning på bredstorp! Visade lite konståkningstuff som jag var skitduktig på tyckte jag, tills jag fick se en liten skitunge på 7-8 år som flög runt som en liten dammtuss på isen och snurrade. då ville jag inte åka längre...... haha. Då fick syskonen rosell en brilijant idé!
- Vi åker till stugan!
In i bilen som två bävrar och skenade iväg ut mot Höganskog. Där möttes vi av strålande sol och blank is. guuuuuudguudgud vilken härlig dag. Vi lunkade ner mot sjön och började kolla till läget, om det gick att gå på isen osv. och visst gjorde det det!
Vi plockade fram sparkarna och skenade ut på isen! men vi kom ingenstans eftersom det var för halt för att ta fart. då fick jag en ännu bättre idé, hade vid ett tidigare tillfälle fått syn på några spikgrejer som man sätter under skorna för att få fäste och sen gick det mycket bättre. Jag hade lite problem i början för jag har en väldig respekt mot allt som är farligt så jag vågade inte åka så långt ut utan att linus hade borrat ett hål för att kolla tjockleken på isen. Men tillslut släppte rädslan och vi flög runt på isen med fåra åk don!
Hann med lite pimpel också men jag tror att alla fiskar är döda för man får aldrig fisk i stugan längre!

Nu är jag hemma och ny dushad/bastad, snart kommer andra brorsan och hämtar mig! pakeeeeetlek. kulkul!
Imorgon blir det troligtvis skridskor och grillning i höganskog igen med familjen:)

 "a dubble peace"Mitt vrålåk!


Kommentarer
Postat av: Fritzan

Åh nu blev jag riktigt avundsjuk....Såg härligt ut.

Vilken dag !!!!

Kram

2009-01-02 @ 20:29:27
Postat av: Lien

Vadå "din idé"?

2009-01-04 @ 15:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0