Hejsan hoppsan!

Tack snälla moster Pia, mamma&pappa och Evalill (lilly, mitt nya smeknamn på na) för dom största och goaste kramarna! tacktack. dom värmde:)

Idag var jag hemma lite tidigare från jobbet, efter att ha haft materialstopp sedan klockan 8 i morse så släppte dom oss tillslut klockan halv 1. Så jag har hunnit med att äta middag med Emil idag! Thaiwook som jag slängde ihop lite snabbt. gooott!
Idag ska jag ha en härlig dag ute i solen har jag bestämmt. Om en stund hade jag tänkt att hämta Saga och Måns för en promenad i Solen, Nina följer nog också med hoppas jag:) Vårens första glass kanske?
Annars blir det väl mest chill i lekparken, haha!
älskade ungar alltså..

Har förövrigt  tittat över mina kontoutdrag och sammanställt hur mycket pengar jag gör av med varje månad och på vad. Nu måste jag börja storhandla lite mera, det funkar inte att handla lite här och lite där. Så nu har jag satt upp mål för hur mycket jag får spendera på olika saker, och om allt går enligt planerna så ska jag iallafall kunna lägga undan 7000 varje månad. det är ju inte fyskam! Så snälla, försök att inte tjata med mig ut på fika, shoppingturer och krogar? ehh..inte för ofta iallafall:)

Nej nu kan jag inte sitta här och uggla mer, gör som jag. Ut och lapa soooool!Sagisen sommaren 2006. Oj vilken liten sötlisa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0