Men hur gick jobbet då?

Just det, jag glömde ju berätta hur det gick på jobbet!!
det gick verkligen jättebra som väntat, ungarna va så snälla mot mig och kunde inte fått ett bättre välkomnande av personalen. ännu ett jobb som hamnar högt på listan, hoppas bara jag får komma tillbaka snart.
nej nu måst jag rusa, hejdåå!

äckelvarning..

Vi har haft problemmed några småflugor utanför våra fönster den här sommaren pga all fukt (tror vi). Fick ett smart tips från Nina om hur man bäst frångar in de små kräken. Man tar sirap & diskmedel (det tar bort ytspänningen) och placerar det i fönstret. And this is the result..

Nu ska jag ner till mormor och göra lite nytta!

gräsmattsklippning:)

 


Godmorgon Tisdag

det hoppar en liten nisse inuti min mage som heter Nervo Sitet. Första dagen på Dagis-jobbet idag, börjar kännas ganska vanligt egentligen. måste börja räkna på hur många jobb jag har haft.. haha! Men första dagen är alltid lika nervöööös. hujeda mig!
Så min dag kommer nog bestå av lek&bus. Kommer ihåg när ja själv gick på dagis och hur mycket man såg upp till sin "fröken", äälskar verkligen mitt dagis och mina fröknar. Lätt bästa perioden i mitt liv. bara leka och bli passad på hela tiden. Min bästa kompis på dagis hette Emelie och jag kommer ihåg en speciell sak som vi gjorde, kan bara tänka mej hur trötta fröknarna blev på oss. Det var såhär att vi hade en dusch på lekplatsen som vi fick använda på sommaren. Så vi blev duschade och säkert jättefina. Tills vi kom på den smarta idén att rulla oss i sanden när vi var dyngsura, skitkul ju! eller? eeh. det blev nog duschen igen misstänker jag.
Hoppas dessa dagisbarn sköter sig lite bättre:)

Nu ska jag äta frukost och dricka upp mitt morgonkaffe:) ha en underbar dag!Mitt allra sista dagiskort, egentligen hade jag slutat dagis men jag ville sååå gärna var med när fotografen kom!


Min lilla lilla prins..

Här sitter jag och kan knappt prata för jag är en aning chockad. Helt plötsligt utan förvaning så plockar emil av tv-bordet, vädrar duken och börjar spaya rengöringsmedel?!
Sen kläcker han:
- Jag ska nog ta toan också när jag ändå håller på!
sitter kvar här i soffan och säger så lite som möjligt för att inte störa.. haha. min gosse!

För er som inte vet så lyfter oftast inte Emil ett finger när det gäller städning.. kan vara för att han har en städfanatiker till flickvän men det är fruktansvärt kul när han hjälper till!

Idag har jag och Kalle varit i stugan och plockat svamp, hittade en liten hink. Misstänker att Linus varit före. Men vi blev nöjda! annars har dagen flutit på, var på mitt nya vik. Mariagården och hälsade på idag! så imorgon ska jag faktiskt gå och jobba. ska bli spännande:)

Nu kommer mamma, vi ska hem till henne och äta grillad kyckliiing! ha en mysig kväll:)

Emil i städtagen!

(den här bilden är tagen 22/9 07, det är alltså 2 år sedan Emil städade toan sist)

Bättre sent än aldrig:)


Bröllopståra till Mikael&Emma

Äntligen kommer det bilderna..
Tyvärr så har jag ingen bild som visar hur de ser ut ovanifrån, hoppas denna duger;)

byggd av sockerkaksbottnar
varvade med vitchokladmousse & hallonmousse
täckta med sugarpaste.
ringarna är av sugarpaste sprayade i guld.

trilla inte av stolen nu..

misströsta inte, här kommer ett inlägg från stans sämsta bloggerska!
Efter många klagomål från mina ihärdiga läsare (Saga, Julia & Mamma) så ska jag nu ta tummen ur och skriva lite om vad som hände i min vardag just nu..
Jag försöker hinna med så mycket onödigt som möjligt nu när jag ändå har tid, börja gilla läget:)
Dagarna flyter på och snart är det dags för Emil och mej att flytta ur våran lilla 2:a. Sen bär kosan hem till Mamma&Pappa! Den 14:e oktober för att vara exakt!

Ikväll så ska jag mysa ner mej i soffan tillsammans med killen hela daan. vi ska käka ett halvt kilo grillpotatissallad som jag köpte på coop för en billig peng, 9.90. Det är en av dom saker jag gör på min fritid, letar annonsvaror tillsammans med alla pensionärer, skitbra!

Nu vill Emil spela monopol, bäst att lyda!


Kvällens middag..


RSS 2.0